Premiär

Premiär, premiär för en blogg.

Blogg, vilket skitord, jag har aldrig gillat bloggar speciellt mycket och har aldrig följt några (d.v.s. före det att kexbloggen kom). I min ungdoms dagar, typ högstadiet, så vill jag minnas att jag gjorde något som kunde liknas vid en blogg, det var i princip en dagbok på nätet som jag la upp via skunk.se, ett community före lunarstorm, myspace, facebook och twitter.

Jag ska erkänna att jag lider av prestationsångest, något som har varit oerhört svårt att övervinna inför varje ny film. Men det har gått över, vad det gäller filmerna vill säga, någonstans 20 filmer in i säsongen så började det släppa, varje film var inte ett ångestberg som skulle bestigas. Något hände, jag började lita på min förmåga, visste att jag kunde få ut en bra film som jag själv var nöjd med.

Jag tror det kommer vara något liknande med att blogga. Främst för att jag vill att det ska vara så bra som möjligt, jag vill kunna skriva från hjärtat på samma sätt som Mia kan och som hon har gjort i några magiska inlägg på kexbloggen. Det är däråt jag lägger färdriktningen, att skriva från hjärtat, med passion och inblick i gömda världar.

Forza Bajen // f

4 kommentarer
 1. Gustav sa:

  Underbart! Eller ”AVGÅ!” som vi säger i Bajenland.

 2. acidboy sa:

  Kämpa!

 3. Mia sa:

  men jaaaa! forza bloggen. kul!

 4. anna sa:

  grymt Albin! älska bloggar :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: